Höstens kurs

Härlig, svettig, flödande träning i Kumla i höst!

Kursen är i gång men det finns plats för fler! Vill du också leka dig starkare och smidigare på yogamattan, så går det bra att anmäla dig i efterhand. Hör av dig direkt via formuläret nedan!

Lekfull Yoga

Vinyasa Krama för svettiga utmaningar

Yoga som är både svettig, dynamisk och utmanande och samtidigt genomtänkt och välplanerad så att du alltid är redo för det som kommer oavsett om det är en tuff core-sekvens eller utmanande balanslek, på händer eller på fötter.

Efter en Vinyasa-klass med mig kommer du antagligen vara trött i kroppen och ha ett leende på läpparna. Ibland tänker vi att yoga är lugnt och ska vara så allvarligt, men yoga kan vara både svettigt och lekfullt och jag vill gärna visa dig hur. Vinyasa Krama i Kumla körs i höst på onsdagar kl. 19.00-20.30 i Rytmiksalen, Skogstorpsskolan.

Kursstart 7/9, sista gång 14/12. Ordinarie pris är 2850:- för 15 gånger lekfull, flödande yoga. Ditt pris om du anmäler dig senast 13/7 är endast 2349:-

Ställ dina frågor genom att maila lotta@lottasmyt.se – välkommen på en flödande, utmanande höst.

Anmälan

Fyll i dina uppgifter här

Anmäl dig till höstens kurs Vinyasa Krama genom att fylla i dina uppgifter här. Du kan anmäla dig trots att kursen startat. Vill du testa en gång till drop in först, hör av dig via KONTAKT. När du anmäler dig online har du 14 dagars ångerrätt enligt LODA (lagen om distansavtal), därefter är anmälan bindande. Genom att skicka din anmälan godkänner du våra köpevillkor. När du anmäler dig till en kurs blir du också registrerad på min maillista men du kan enkelt avregistrera dig med ett knapptryck.

Foto av Karolina Grabowska från Pexels

Köpevillkor

Maillistan

11 + 10 =

Anmäl dig till träning eller yoga, eller boka en massage?

Vill du ha en gratis yogaklass?

Anmäl dig till min maillista och få tillgång till en gratis yogaklass du kan träna när som helst. I mina mail kan du få tips och inspiration angående yoga och annan träning. Jag delar med mig av sånt som kan vara kul eller bra att veta, dessutom får du ofta erbjudanden eller extra rabatter på kurser, klasser och workshops. Du kan när som helst avprenumerera på maillista genom ett enda klick.

Medgivande enligt GDPR

Du är anmäld, kolla din inkorg!