För dig som vill utmanas, ha kul och må bra

Massage, yoga och träning

Massage

Massage för företag eller privatperson

När du bokar en behandling hos mig får du en skräddarsydd massage just för dina behov. Jag hjälper dig att mjuka upp stela muskler, lösa upp knutar, behandla triggerpunkter och öka cirkulationen. Smärta eller stelhet i muskler, begränsad rörlighet och spänningshuvudvärk är exempel på vad jag kan hjälpa dig med. Jag erbjuder även friskvårdsmassage på företag, kontakta mig för att få veta mer.

Yoga

Fysisk och mental träning i ett

Yoga är för mig är ett fantastiskt verktyg för att utmana kroppen, bli starkare, rörligare och få bättre balans – viktiga aspekter för att må bra fysiskt. Dessutom ha kul under tiden! Det som skiljer yoga från annan träning är den mentala aspekten. Genom rörelse och utmaningar som kräver din koncentration blir du fullständigt närvarande och fokuserad. Moving meditation!

Träning

Från HIIT till dans

Bättre kondition med intervallträning. Starkare och smidigare med funktionell träning. Rörlighet och balans på ett enkelt och tillgängligt sätt. Jag älskar att utmana dig och hjälpa dig nå de resultat du vill ha för en starkare och smidigare kropp som klarar av det liv du vill leva. Träningsglädjen står alltid i fokus.

Foto av Karolina Grabowska från Pexels

Anmäl dig till träning eller yoga, eller boka en massage?