Hej där!

Jag hoppas du vill höra av dig!

Jag tror på att kunna må bra, både till kropp och sinne. I de liv många av oss lever i dag blir det allt viktigare att hitta redskap som fungerar för DIG för att inte bara orka med ditt liv i både arbete och fritid utan att faktiskt må bra. För mig handlar det om att inte bara orka det man måste utan att kunna göra det man vill.

Verktygen för det är bland annat massage, yoga och träning i annan form. Med dem kan jag hjälpa dig att må bättre!

FAQ

Vanliga frågor

Här kan du hitta svaret på en del vanliga frågor jag får så kolla gärna här först om det är något du undrar över. Saknas din fråga eller något är oklart så hör av dig via formuläret ovan.

Går det att använda friskvårdsbidrag?

Ja, både yoga och massage brukar räknas som friskvård, men dubbelkolla med din arbetsgivare eftersom varje arbetsgivare själv kan välja vad den ger bidrag till. Den faktura du får kan användas som underlag, bara skriva ut och lämna in.

Är Lottas MYT ansluten till epassi?

Nej, Lottas MYT är inte anslutet till epassi. De flesta arbetsgivare tillåter ändå att du lämnar in faktura eller kvitto för att få ut friskvårdsbidraget.

Behöver jag egen yogamatta?

Det kan vara trevligt att ha sin egen yogamatta men om du saknar en matta finns några enkla lånemattor. Hör av dig först om du vill låna en matta, skicka ett mail! 😉

Kan jag äta innan ett yogapass?

Det är individuellt hur känslig man är för att äta nära inpå ett yogapass, precis som inför annan fysisk träning. Du får prova dig fram och se vad som funkar för dig. Känner du dig full i magen, blir illamående eller så, prova att äta lite längre innan, eller ät något lättare och se om det blir skillnad.

Vad kostar det?

Priset beror på vad du vill ha. För kurser eller event som ligger på hemsidan och du kan anmäla dig direkt står alltid aktuellt pris. Vill du boka en privatsession så skräddarsyr jag ett upplägg – kontakta mig för prisförslag. Massage för dig som är privatkund och vill boka en behandling kostar 495 kr för 45 minuter och 650 kr för 60 minuter. För övriga önskemål, hör av dig! Är du/ditt företag intresserad av friskvårdsmassage på arbetsplatsen, kontakta mig.

Företagsmassage, vad innebär det?

Vill du anlita mig för företagsmassage så kommer jag ut till din arbetsplats och ger massage till de anställda på plats. Jag har med mig bänk, handdukar och allt som behövs, det enda som krävs är ett lämpligt rum att hållas i. Kontakta mig för prisförslag eller om du har ytterligare frågor.

Kickoff

Du kan anlita mig för din företagskickoff om du vill ha ett friskvårdtema. Jag kan leda ett yogapass eller hålla annan typ av träning, t.ex. rörlighet, fyspass eller enklare dansklass. Jag kan även ta med mig massagebänken och ge kortare behandlingar för ökat välmående hos personalen.

Maillistan

Skriv upp dig så du inte missar något!