Hej där!

Jag hoppas du vill höra av dig!

Jag tror på att kunna må bra, både till kropp och sinne. I de liv många av oss lever i dag blir det allt viktigare att hitta redskap som fungerar för DIG för att inte bara orka med ditt liv i både arbete och fritid utan att faktiskt må bra. För mig handlar det om att inte bara orka det man måste utan att kunna göra det man vill.

FAQ

Vanliga frågor

Här kan du hitta svaret på en del vanliga frågor jag får så kolla gärna här först om det är något du undrar över. Saknas din fråga eller något är oklart så hör av dig via formuläret ovan.

Går det att använda friskvårdsbidrag?

Ja, både yoga och massage brukar räknas som friskvård, men dubbelkolla med din arbetsgivare eftersom varje arbetsgivare själv kan välja vad den ger bidrag till. Den faktura du får kan användas som underlag, bara skriva ut och lämna in.

Är Lottas MYT ansluten till epassi?

Ja, vi är anslutna till epassi. Hör av dig om du vill använda det för att betala en tjänst.

Behöver jag egen yogamatta?

Det kan vara trevligt att ha sin egen yogamatta men om du saknar en matta finns några enkla lånemattor. Hör av dig först om du vill låna en matta, skicka ett mail! 😉

Kan jag äta innan ett yogapass?

Det är individuellt hur känslig man är för att äta nära inpå ett yogapass, precis som inför annan fysisk träning. Du får prova dig fram och se vad som funkar för dig. Känner du dig full i magen, blir illamående eller så, prova att äta lite längre innan, eller ät något lättare och se om det blir skillnad.

Maillistan

Skriv upp dig så du inte missar något!