Vinyasa PLAY höst 2024

Lek dig starkare och smidigare på yogamattan!

Yoga som tar dig närmare dig själv, gör dig starkare, smidigare och friare i både kropp och sinne. Upplev känslan av hur din kropp flödar genom sekvenser och yogapositioner som på ett lekfullt sätt utmanar kroppens gränser.

Vinyasa PLAY med Lottas MYT är en lekfull, smart och stark yogakurs för dig som yogat ett tag och vill utvecklas, både på insidan och utsidan. En kväll i veckan med start 28 augusti får du utforska och leka dig starkare och smidigare med dynamisk, flödande och utmanande yoga. Svett och skratt garanteras! Anmälan är öppen.

Vinyasa PLAY

Smart, lekfull yoga

Vinyasa PLAY är yogakursen för dig som yogat ett tag och känner att du vill ha mer av din yoga och din kropp. Det är även kursen för dig som har annan träningsbakgrund och vana av rörelse och nu är nyfiken på hur yoga på ett smart och lekfullt sätt kan hjälpa dig att bli starkare och smidigare. Kanske vill du bli starkare eller rörligare för att inte uppleva begränsningar i ditt liv, eller har en viss position du vill lära dig. Har du drömt om att lära dig huvudstående, vill kunna göra ett snyggt hopp till chaturanga eller kunna leka med armbalanser? Det här kursen för dig!

Vinyasa PLAY är yoga som är svettig, dynamisk och utmanande och samtidigt genomtänkt och välplanerad så att du alltid är redo för det som kommer oavsett om det är en tuff core-sekvens eller utmanande balanslek på händer. Här får du yogaklasser som gör dig skönt trött i kroppen och ger dig ett leende på läpparna.

Sagt av deltagare, kommentarer om tidigare kurs

”Lotta erbjuder en form av yoga där var och en har möjlighet att utmana sig själv efter sin kropp och sitt sinnes förutsättningar, med ett vänligt coachande sätt som gör att du alltid ger lite mer!” /Jennie Bodin

Jag har lärt mig mycket om vad som krävs i olika positioner. Ökad medvetenhet om var i kroppen positionerna sitter. Känslan jag har efter vårens kurs är att jag nog kan lära mig positioner jag aldrig tänkt var möjliga för mig. Detta tack vare Lottas genomtänkta upplägg och guidning.” /Jenny Gustavsson Rylander.

”Jag förväntade mig en lekfull och utmanande upplevelse när jag bokade in mig på Vinyasa Play och kursen levde verkligen upp till dessa förväntningar. Jag har fått prova positioner som jag aldrig testat förut, svettats, skrattat, druttat på näsan emellanåt… men också klarat saker jag vid första anblick tänkt varit alldeles för svåra. Givande och utvecklande, minst sagt!” /Helena Bergström

Det här ingår

Vill du känna dig stark och smidig på yogamattan? Drömmer du om att stå på huvudet? Du kanske har som mål att klara en eller flera yogapositioner du inspireras av. Eller så vill du mjukt och graciöst flöda mellan olika positioner, väva ihop en lång sekvens genom starka och roliga övergångar mellan positionerna. I Vinyasa PLAY fokuserar vi just på det. Genom smarta och roliga drills och övningar varvat med flow och helkroppsyoga leker vi oss fram till både styrka och smidighet. Snart kanske du nailar den där positionen du drömt om.

Inversioner – teknik, tips och trick för att komma upp och ner. Fördelar med inversioner, olika sätt och hur du kan jobba vidare själv. Vi tittar på positioner som olika varianter av huvudstående, skulderstående, handstående och underarmstående.

Bakåtböjningar – förbättra dina bakåtböjningar, och få en starkare och rörligare rygg. Kanske kommer du upp i en brygga för första gången? Vi tittar funktionellt på positioner som Wild thing, Ustrasana (Kamelen) och Dhanurasana (Bågen).

Rörlighet och styrka i höften samt balans – ökad förståelse för hur dina höfter fungerar och vilka möjligheter du har i olika positioner som Duvan eller Lotus. Vi kombinerar också rörligheten till spännande balanspositioner du kan väva in i sekvenser.

Nörda in dig i armbalanser. Lockar det dig att kunna hålla balansen på händerna? Du kanske drömmer om Crow pose (Bakasana) eller att stå på händerna. Lär dig grunder, teknik och styrka för att kunna leka dig igenom många olika positioner på dina händer.

Anmälan

Anmäl dig här

Vinyasa PLAY i Kumla hösten 2024, onsdagar kl. 19.00-20.15, Dans och Yoga Gläntan, Skomakaregatan 3, 3 tr upp. OBS! Ny lokal

16 tillfällen, start 28 augusti, sista gången 11 december. Ordinarie pris 3995 kr.

Super early bird: Är du riktigt snabb och anmäler dig senast 29 maj betalar du endast 3195 kr och sparar hela 800 kr.

Anmäl dig senast 30 juni. Boka-tidigt pris endast 3495 kr.

Fyll i dina uppgifter nedan för att anmäla dig till kursen.

Har du frågor om kursen, skicka ett mail.

Foto av Karolina Grabowska från Pexels

Köpevillkor

Maillistan

15 + 1 =

Anmäl dig till träning eller yoga, eller boka en massage?