VINYASA PLAY

Klassen för dig som vill leka på yogamattan, utmana dig, svettas, känna att du blir starkare och smidigare – och samtidigt ha kul!

Vinyasa PLAY är en lekfull, flödande, dynamisk yogaklass som kan ändra ditt sätt att se på yoga. Vinyasa PLAY är klassen jag själv älskar att träna eftersom den ger mig mer än bara en vanlig yogaklass. Mer än vanlig träning. Här flödar och leker du dig varm samtidigt som vi förbereder kroppen för mer utmanande positioner. Fartfylld och smart yoga som samtidigt är rolig och känns som riktig träning – svettig och utmanande och kräver din fulla koncentration och närvaro. Moving meditation för dig som hellre rör på dig än sitter stilla.

Och när vi som avslutning landar i Savasana kommer du antagligen vara skönt svettig, lagom trött och ha ett leende på läpparna.

Vinyasa PLAY

Den lekfulla yogaklassen

 

Rolig yoga? Vill du leka dig starkare på yogamattan och ha kul samtidigt som du tränar? I min klass Vinyasa PLAY är det fokus på både lekfullhet och styrka. Du får testa dina gränser i en fartfylld och flödande, dynamisk yogaklass. Lockas du av tanken på utmaningar och att svettas dig smidigare är det här klassen för dig! Du får också chansen att fokusera lite extra på en specifik position när vi går igenom teknik och tips och leker oss mot den.

Vinyasa PLAY

Nästa tillfälle

För tillfället finns det inte något datum planerat för Vinyasa PLAY. Är du intresserad av klassen och vill ha info om nästa tillfälle så snart datum är bestämt, klicka på knappen och fyll i dina uppgifter på nästa sida.

bird of paradise

Anmäl dig till träning eller yoga, eller boka en massage?