Vinyasa PLAY vår 2023

Lek dig starkare och smidigare med yoga!

Vinyasa PLAY med Lottas MYT är en lekfull, smart och stark yogakurs för dig som yogat ett tag och vill utvecklas, både på insidan och utsidan. En kväll i veckan under våren med start 18 januari för att bli starkare och smidigare och lära dig behärska positioner du drömt om. Nu finns chansen att boka en minikurs inom kursen om du bara vill fokusera på enstaka positioner och områden eller om du har svårt att boka upp dig hela våren. Läs mer om minikurserna längre ner. I hela kursen får du utforska och utöka kroppens styrka och smidighet med dynamisk, flödande och lekfull yoga .

Sagt av deltagare: ”Det bästa med Lottas yoga är att jag känner mig mycket starkare nu” ”Här på yogan har jag både fått utmana mig och min kropp och samtidigt lärt mig att tycka om min kropp som den är och för det den kan göra” ”Lotta är tydlig och pedagogisk och instruerar så man förstår i kroppen”.

Vänta inte utan anmäl dig redan nu till vårens utmanande, lekfulla yoga. Har du några frågor, maila mig på lotta@lottasmyt.se

Vinyasa PLAY

Smart, lekfull yoga

Det här är yogakursen för dig som yogat ett tag, på egen hand, framför videos eller på någon kurs men känner att du vill ha mer av din yoga och din kropp, eller för dig som inte yogat så mycket men har annan träningsbakgrund och vana av rörelse och nu är nyfiken på hur yoga kan hjälpa dig att bli starkare och smidigare. Kanske har du ett specifikt mål som att du vill bli starkare eller rörligare för att inte uppleva begränsningar i ditt liv, eller en viss position du vill lära dig. Har du drömt om att lära dig huvudstående, vill kunna göra ett snyggt hopp till chaturanga eller kunna leka med armbalanser då är det här kursen för dig. Vinyasa PLAY är yoga som är svettig, dynamisk och utmanande och samtidigt genomtänkt och välplanerad så att du alltid är redo för det som kommer oavsett om det är en tuff core-sekvens eller utmanande balanslek, på händer eller på fötter. Här får du yogaklasser som gör dig trött i kroppen och ger dig ett leende på läpparna. Ibland tänker vi att yoga är lugnt och ska vara så allvarligt, men yoga kan vara både svettigt och lekfullt och jag vill gärna visa dig hur.

Minikurser i kursen

Drömmer du om att stå på huvudet? Vill du känna dig stark och smidig på yogamattan? Du kanske har som mål att klara en eller flera yogapositioner du inspireras av eller att mjukt och graciöst flöda mellan olika positioner. Väva ihop en lång sekvens genom starka och roliga övergångar mellan positionerna. I vårens kurs Vinyasa PLAY i Kumla fokuserar vi just på det. Genom smarta och roliga drills och övningar leker vi oss fram till både styrka och smidighet och kanske kan du snart naila den där positionen du drömmer om. Boka en eller flera minikurser inom kursen, eller hela resten av våren, beroende på om du har en specifik position du vill nå eller om du längtar efter att väva ihop ett helt flöde med både armbalanser, bakåtböjningar och inversioner. Bokar du alla fyra minikurser ingår avslutningsklassen där vi väver in många av de positioner vi jobbat med för att skapa ett långt roligt flöde av positioner och övergångar.

22/2, 1/3, 8/3, 15/3

Inversioner – fyra tillfällen, teknik, tips och trick för att komma uppochner. Fördelar med inversioner, olika sätt och hur du kan jobba vidare själv. Vi tittar på positioner som olika varianter av huvudstående, skulderstående, handstående och underarmstående. Värde 1060 kr (265 kr/klass), paketpris 899 kr.

22/3, 29/3, 5/4, 12/4

Bakåtböjningar – fyra tillfällen för att förbättra dina bakåtböjningar, för en starkare och rörligare rygg, kanske komma upp i en brygga för första gången. Vi tittar även på positioner som Wild thing, Ustrasana (Kamelen) och Dhanurasana (Bågen). Värde 1060 kr (265 kr/klass), paketpris 899 kr.

19/4, 26/4, 3/5, 10/5

Rörlighet och styrka i höften samt balans – fyra tillfällen som ger dig en ökad förståelse för hur just dina höfter fungerar och vilka möjligheter du har i positioner som Duvan, Lotus eller Hanumanasana (spagat). Vi kombinerar också rörligheten till spännande balanspositioner du kan väva in i sekvenser. Värde 1060 kr (265 kr/klass), paketpris 899 kr.

17/5 och 24/5

Nörda in dig i armbalanser på två tillfällen. Lockar det dig att kunna hålla balansen på händerna? Du kanske drömmer om Crow pose (Bakasana) eller att stå på händerna. Lär du dig grunderna kommer du att kunna leka med många olika positioner där du använder styrka och balans i armarna. Värde 530 kr (265 kr/klass), paketpris 490 kr.

31/5 – avslutningsklass. Här väver vi ihop olika positioner och intressanta övergångar till en lång flödande, härlig klass. Du får se hur du kan få in flera av positionerna vi jobbat med under våren i en sekvens för en rolig yogapraktik. Lekfull och stark yoga som kommer att lämna dig trött, svettig och glad på yogamattan. Kan endast bokas ihop med minst ett av ovanstående paket. Vid bokning av alla fyra paket ingår finalklassen, annars kostar klassen 265 kr.

Anmälan

Anmäl dig här

Vinyasa PLAY i Kumla vår 2023, onsdagar kl. 19.00-20.15 i Rytmiksalen, Skogstorpsskolan. Resten av kursen kan bokas som en eller flera minikurser eller i sin helhet. Är du bara intresserad av ett område eller har svårt att boka upp dig hela våren så bokar du just den minikursen som passar dig. Ange vilken eller vilka minikurser alternativt totalpaketet som du vill boka dig till i meddelandefältet. Ange även om du vill boka dig till avslutningsklassen (ingår i totalpaketet). Priser för minikurserna finns ovan i beskrivningen av varje kurs.

Totalpaketet – alla fyra minikurser plus finalklassen, köpta var för sig till värde av 3187 + 265 = 3452 kr för endast 2990! Ordinarie pris 3975 kr. Spara nästan 1000 kr!

Foto av Karolina Grabowska från Pexels

Köpevillkor

Maillistan

6 + 3 =

Anmäl dig till träning eller yoga, eller boka en massage?