Vinyasa PLAY vår 2023

Lek dig starkare och smidigare med yoga!

Vinyasa PLAY med Lottas MYT är en lekfull, smart och stark yogakurs för dig som yogat ett tag och vill utvecklas, både på insidan och utsidan. En kväll i veckan under hela våren med start 18 januari för att bygga en starkare och smidigare kropp. Utforska och utöka kroppens möjligheter med dynamisk, flödande, lekfull yoga och bli lugnare, gladare, friare och starkare i sinnet. Scrolla vidare för att läsa mer och anmäl dig direkt till boka-tidigt pris. Spara hela 825 kr genom att boka dig senast 28 november!

Sagt av deltagare: ”Det bästa med Lottas yoga är att jag känner mig mycket starkare nu” ”Här på yogan har jag både fått utmana mig och min kropp och samtidigt lärt mig att tycka om min kropp som den är och för det den kan göra” ”Lotta är tydlig och pedagogisk och instruerar så man förstår i kroppen”.

Vänta inte utan anmäl dig redan nu till vårens utmanande, lekfulla yoga. Har du några frågor, maila mig på lotta@lottasmyt.se

Vinyasa PLAY

Smart, lekfull yoga

Det här är yogakursen för dig som yogat ett tag, på egen hand, framför videos eller på någon kurs men känner att du vill ha mer av din yoga och din kropp, eller för dig som inte yogat så mycket men har annan träningsbakgrund och vana av rörelse och nu är nyfiken på hur yoga kan hjälpa dig att bli starkare och smidigare. Kanske har du ett specifikt mål som att du vill bli starkare eller rörligare för att inte uppleva begränsningar i ditt liv, eller en viss position du vill lära dig. Har du drömt om att lära dig huvudstående, vill kunna göra ett snyggt hopp till chaturanga eller kunna leka med armbalanser då är det här kursen för dig. Vinyasa PLAY är yoga som är svettig, dynamisk och utmanande och samtidigt genomtänkt och välplanerad så att du alltid är redo för det som kommer oavsett om det är en tuff core-sekvens eller utmanande balanslek, på händer eller på fötter. Här får du yogaklasser som gör dig trött i kroppen och ger dig ett leende på läpparna. Ibland tänker vi att yoga är lugnt och ska vara så allvarligt, men yoga kan vara både svettigt och lekfullt och jag vill gärna visa dig hur.

Anmälan

Fyll i dina uppgifter här

Vinyasa PLAY i Kumla körs i vår på onsdagar kl. 19.00-20.15 i Rytmiksalen, Skogstorpsskolan. Kursstart 18/1, 20 gånger (sista tillfället 31/5). Anmäl dig senast 16/12. Ordinarie pris för kursen är 3775:-. Boka-tidigt pris gäller om du anmäler dig senast 28/11 – din chans att yoga hela våren för endast 2950:- om du anmäler dig snabbt! Anmäler du dig redan nu får du utöver boka-tidigt priset även en bonus i form av en ljudinspelning av en Yoga Nidra för sömn, en guidad meditation som hjälper dig till djupavslappning och kan få dig att somna lättare. För bonus anmäl dig senast 30/10.

Foto av Karolina Grabowska från Pexels

Köpevillkor

Maillistan

15 + 5 =

Anmäl dig till träning eller yoga, eller boka en massage?