Specialerbjudande på vårens kurs

Vinyasa PLAY våren 2024

Som tidigare deltagare får du chansen att både anmäla dig till vårens kurs innan övriga och även till ett specialpris. Är det dags att återuppta yogan tillsammans med mig?

kvinna som står på huvudet

Vinyasa PLAY 2024

Anmälan till våren

Under vårens kurs kommer vi att leka, utmana oss och utvecklas på yogamattan. Vi varvar sköna helkroppsflow med klasser där vi jobbar lite mer fokuserat mot vissa positioner och förbättrar både teknik och styrka genom specifika drills och utvalda övningar. Läs gärna mer om hur höstens kurs är upplagd genom att klicka HÄR. Våren kommer att vara liknande.

Låt onsdagsyogan i vår bli din stund på yogamattan att leka och utmana dig och samtidigt vara närvarande och fokuserad. En stund som är din utan vardagens stress, för att träna både kropp och sinne.

Anmälan

Anmäl dig här

Vårens kurs äger rum på onsdagar kl. 19.00-20.15 i Rytmiksalen, Skogstorpsskolan.

Första tillfället är 17 januari 2024 och sista gången vi ses är 5 juni. (6 mars ersätts av inspelad klass då jag är borta då.)

Ditt specialpris som tidigare deltagare är 3295 kr om du anmäler dig senast 1 december. Detta pris gäller endast dig som fått länken till den här sidan från mig.

Ordinarie pris för kursen kommer att ligga på 3490 kr med boka-tidigt rabatt och 3995 kr fullpris.

Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter nedan. Du får automatiskt ditt specialpris utan att använda rabattkod.

bakasana

Köpevillkor

8 + 7 =

Anmäl dig till träning eller yoga, eller boka en massage?